UBBERUD-CHEF FØR UGENS SERIEBRAG: BETYDER MEGET FOR HOLDET

Ligabold_seriebrag_Fyn (1)

I samarbejde med den danske bookmaker, Bet25, sætter Ligabold.dk ekstra fokus på tre seriekampe i den kommende weekend, hvor det blandt andet bliver muligt at spille på første målscorer og meget mere.

Og på Fyn er det opgøret i Serie 1 mellem Ubberud IF og Glamsbjerg IF, der er blevet udvalgt til Ugens Seriebrag. I den forbindelse har Ligabold.dk fået en snak med hjemmeholdets cheftræner, Ronnie Reifling.

UBBERUD IF – GLAMSBJERG IF 4.10 – 5.05 – 1.24

Hvad er dine forventninger til kampen?
– Jeg forventer, at vi giver Glamsbjerg værdig modstand. De må siges at være favoritter, men hvis vi spiller op til vores bedste og rammer dagen, skal de ikke forvente at få noget med hjem. Vi har været meget svingende i vores præstationer, så når vi spiller op til vores bedste, kan vi matche topholdene, og omvendt taber vi til de dårligste i rækken, hvis vi rammer vores bundniveau

Hvad betyder det for opgøret at der kommer lidt ekstra lir med f.eks. første målscorerspil?
– Det betyder meget for holdet, og i særdeleshed meget for klubben og lokalsamfundet. Vi er en lille klub, der nyder godt af den gode opbakning vi får på hjemmebane, så det giver helt klart noget ekstra at tale om på tilskuerpladserne.