Jylland Serie 2 Pulje 13

Farsø-keeper bliver mere og mere komplet i sit spil

Farsø Farsø

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
– Jonas Sneftrup og Lasse Jensen må kæmpe om hvem der har mest vind i sejlene.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
– To meget forskellige spillere og alligevel mange af de samme egenskaber. Jonas er en ung urutineret spiller som er meget ergærig for at lære og på den konto vil han blive sindssyg vigtig for os. Lasse en del mere rutineret, men også en spiller som normal vis ved hvor modstanderens mål står. Han er dog udfordret på træningsmængde da han arbejde på øen. Men to spillere som jeg er sikker på der vil blive holdt godt øje med.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
– Niclas Finnerup er vores målmand.

Hvad er hans største styrke som målmand?
Niclas bliver mere og mere komplet i sit spil, jo flere kampe han får. Ingen som helst om at Niclas er en fantastisk målmand som har kvaliteter til mere når han står på sit højeste niveau. Han skal stadig arbejde med at holde koncentrationen kampen igennem og dermed hæve sit bundniveau. Alt i alt en klasse målmand med sine kun 20 år.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
– Jamen er jo tæt på at skrive hele holdet, men har dog også spillere med rutine. Jonas og Niclas har jeg jo nævnt som mulige stjerneskud med førnævnte kvaliteter. Mathias Hougaard og Simon Thrige kunne også være mulige stjerneskud de har begge mange kvaliteter, men også ting de skal have med til kampene som vi er ved at bygge på dem. Konkurrencen er dog stor på de fleste pladser så vigtigt de begge kan holde fødderne på jorden og lære og samtidig byde mere ind verbalt i kampene.

Kommende træningskamp:
Modstander: LKB
Kampsted: LKB
Kamptidspunkt: Kl. 13.00 lørdag.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.