Jylland Serie 2 Pulje 13

Mange gode offensive spillere i Foulum

Foulum Foulum

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
– Vi har en del rigtige gode offensive spillere i vores trup der kan/vil byde sig til bla. vores 2 kanter Malthe og Jonas Flarup. Men har da store forventninger til vores altid målfarlige Niewald som jo er kendt som en notorisk målscorer! og sidst men ikke mindst vores nyeste scoop – Morten Lanng der jo kommer med noget divison erfaring og var topscorer på Kjellerups Ds hold tidligere, kan vi holde ham skadesfri ser det godt ud.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
– De har alle deres forskellige gode kompetencer, det er jo så mit job at få det til, at fungere i en helhed.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
– Vi har 2 rigtige gode målmænd. Alexander og Frederik

Hvad er hans største styrke som målmand?
– De er gode i fødderne og ikke mindst mand/mand. Alexander er rigtig reaktionsstærk, og frederik er sublim i feltet. De supplerer hinanden rigtig godt.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
– Vi har mange dygtige unge spillere, så det er svært at pege en enkelt ud. Dog gør jeg det alligevel og peger 2 ud 🙂) Lukas Torquati og Frank Ernebjerg de er 2 intelligente spillere som jeg også havde fornøjelsen af som U19 træner i Viborg FF.

Hvorfor?
– De er på trods af deres relative unge ( 19 og 20 år ) alder super gode til, at forudse spillet, bryde modstandernes opspil og generelt bare hurtige fra tanke til handling.

Kommende træningskamp:
Modstander: Viborg FF
Dato: 5/7
Kampsted: Hjemme
Klokkeslet:14.00

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.