top banner
top banner
top banner

UGENS 3 SERIEBRAG: HJØRRING-GYSER // SYDFYNSK TOPOPGØR // NORDJSÆLLANDSK S4-BRAG

Fotot: Seriebrag Uge 37

I Jylland er det Hjørring IF der møder lokalrivalerne fra Hjørring AIK Frem. Kun Thomas Morildsvej skiller de to Hjørring-rivaler, der altid spiller indbyrdes kampe med høj intensitet, masser af mål og chancer og ikke mindst et hav af tilskuere! Et sandt og historisk Seriederby, som man skal lede længe efter at finde andre steder!

På Fyn er det, det vodka-inspirerede navn, FC Kurant, der er vært for mødet med Bøgebjerg. Et topopgør i den sydfynske Serie 4-pulje. Hjemmeholdet har maksimumpoint og kan tage sejr nummer fire i weekendens opgør i Svendborg.

articles banner

På Sjælland er det også i Serie 4, at vi finder Ugens Seriebrag, når Blovstrød er værter for mødet med Ølsted IF. Blovstrød er starter rigtigt flot og ligger nummer et efter tre runder. Ølsted er tre point efter, så der venter uden tvivl et spændende opgør, der sagtens kan trække godt med tilskuere på lægterne.

Skal din kamp være Ugens Seriebrag?
I næste uge kører vi atter en afstemning om Ugens Seriebrag og ekstra fokus og lir på tre opgør rundt om i landet. I kan være med i afstemningen ved at skrive jeres kamp i kommentarfeltet på næste uges opslag, der vil være online mandag formiddag på LigaBolds Facebook-side. LIKE os på Facebook, og få chancen for at få ekstra lir ud til jeres kamp.