Sjælland Serie 2 Pulje 3

Undløse-formand: 17-årig kan få sit helt store gennembrud i 2021

Undløse Undløse

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Jeg forventer, at Heric Ema igen kommer til at lave rigtig mange mål for os. Han har til tider haft svært ved at falde ind taktisk, men der er ingen, jeg hellere vil sende alene med målmanden. Han er iskold foran kassen og god til at snuse chancerne op.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Jeg tror og håber, at Nikolaj Holst Nielsen bliver en af forårets helt store profiler, for når “Niko” er god, så fungerer holdet også bedre. Han er blot 19 år, men allerede en af holdets absolut vigtigste spillere. 17-årige Lucas Roel Søgaard kan også godt få sit helt store gennembrud i 2021.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Der vil jeg helt sikkert pege på Jonas Christensen. Han er den i truppen, der er i bedste form, og han er guld værd, da han både kan spille back og kant, og på begge positioner gør han ofte en afgørende forskel for os.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Vi har i Lasse Jensen en af rækkens bedste målmænd, og med ham i buret, så er vi allerede foran på point, inden vi går i gang. Han er fremragende én-mod-én, og til tider er hans reaktionsevne af en anden verden.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Umiddelbart ser det ikke ud til, at vi får nogle nye ind, men der er et par løse muligheder, så vi må se, hvad der sker.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]