Ung dansk angriber: Vil være en af de bedste

Karim El-Khatib – Foto – Tvøroyrar Bóltfelag

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

18-årige Karim El-Khatib har netop taget springet fra Københavnsserien til den bedste færøske række, og det har han tidligere fortalt om til LigaBold.dk.

Karim El-Khatib spillede i den seneste sæson for Danmarksserie-klubben Husum Boldklub, der rykkede ned i Københavnsserien, og nu skal han forsøge at redde Tvøroyrar Bóltfelag (TB Tvøroyri) i den bedste færøske række Betrideildin.

Ambitionerne stopper dog ikke her for angriberen.

Den 18-årige angriber siger til LigaBold.dk, at han har et stort mål for fremtiden, og han går benhårdt efter det.

– Mit største mål er at blive en af de bedste fodboldspillere i hele verden. Det lyder måske lidt for meget, men jeg startede måske med at blive fodbold som 12-13-årig. På seks år skal jeg nu spille i den bedste række på Færøerne.

– Jeg har rigtig store ambitioner med fodbolden, og jeg tænker faktisk, at hvis jeg kan vise mig selv frem, så kan jeg tage til en anden klub måske efter vinterferien og vise mig selv igen og blive ved at træne så hårdt, som jeg kan, så kan jeg måske blive en af de bedste fodboldspillere i verden, siger Karim El-Khatib til LigaBold.dk.

El-Khatib siger, at hans mentale mindset er en af sine helt store styrker, og han har allerede udviklet sig meget på få år.

– Min hastighed er en af mine stærkeste sider, både min hastighed og fysik. Det allervigtigste er min mentalitet. Jeg har haft en rigtig svær karriere, hvor jeg har spillet i nogle rigtig dårlige rækker.

– Jeg har spillet for Prespas ungdomshold, da jeg var 12 til 15 år, og så rykkede jeg til B 1903. Jeg har aldrig spillet i en rigtig stærk klub som på et akademi eller et eller andet. Jeg blev bare ved med at træne og træne, selvom det var hårdt. Det lykkedes i hvert fald, men min mentalitet er min stærkeste side.

Når Karim El-Khatib skal sætte nogle flere ord på sin store drøm, så er det ultimative at komme til Premier League.

– Jeg vil nok sige Premier League, fordi jeg er en meget aggressiv spiller, og jeg går meget ind i dueller, løber efter bolden og score mål. Jeg vil nok sige, at Premier League passer mig bedst, siger Karim El-Khatib til LigaBold.dk.

Karim El-Khatib spillede 12 kampe for Husum Boldklub i foråret, og han var før en del af BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold).

Den færøske turnering er i fuld gang, og her er Tvøroyrar Bóltfelag sidst i rækken med blot to point efter 13 kampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]