Jylland Serie 2 Pulje 14

Utilfreds holdleder: Det var bestemt ikke et Hanstholm-hold værdigt

Hanstholm Hanstholm

 

Hvad var det store højdepunkt i opgøret ifølge dig?
Det må være modstanderens vilje kampen igennem til at vinde i forhold til os.

Hvilket udtryk fik I som hold vist i kampen?
Vi fik vist et meget sløjt udtryk og leverede en dårlig indsats det meste af kampen, som vi på ingen måder kan være bekendt hverken over for os selv, eller over for dem som havde taget turen til Mors for at se os spille. Det var bestemt ikke et Hanstholm-hold værdigt, som i mange år har været kendetegnet ved en masse vilje og fight, og som aldrig har givet op til trods for en smule modgang. Det var bestemt ikke et kendetegn, vi kunne ‘bryste’ os af i foregående kamp.

Hvilke positive og negative momenter kan I tage med fra opgøret?
Der var ikke meget positivt at tage med fra kampen, udover at vi stadig skabte nogle gode chancer, selvom indsatsen i kampen lod en del tilbage at ønske. Det negative er, at vi ikke viste mere vilje og engagement til at komme tilbage i kampen, selvom vi kom bagud med et par mål. Et andet negativt moment er, at de mest rutinerede spillere desværre også faldt igennem sammen med resten af holdet og ikke var i stand til at vise ‘vejen’ for de yngste spillere på holdet.

Hvad synes du om holdets effektivitet i opgøret?
Effektiviteten var ikke eksisterende i kampen, eftersom vi ikke scorede på de få chancer, vi havde.

Hvordan synes du, at jeres spillemæssige form er i øjeblikket, og hvorfor?
Den har i perioder været god, men i foregående kamp var den absolut ikke god. Jamen, fordi vi slet ikke fik spillet til at flyde, spillede for langsomt med for mange berøringer på bolden. Og så spillede vi alt for direkte i lange perioder af kampen, samtidig med at vi slet ikke sad tæt nok på vores modstander i duellerne. Ting som gør, at vi slet ikke fik truet modstanderen nok, offensivt og defensivt.

Hvordan synes du, at opbakningen til opgøret var?
Opbakningen til kampen kan vi ikke klage over, eftersom der var mødt 30-40 tilskuere op for at se os spille, hvilket de skal have et stort tak for! Desværre evnede vi ikke at betale tilbage for den store opbakning med en ordentlig indsats til følge.

Hvem vil du pege på som kampens spiller, og hvorfor?
Synes ikke rigtig, der var nogle, som var den titel værdig, men skal jeg nævne en, så er det Emil Holm Andreasen. Han kæmpede det bedste det, han havde lært og arbejdede godt for holdet, selvom spillet heller ikke kørte for ham i kampen. Og så havde han vores vel nok bedste chance ved stillingen 0-0.

Seneste kamp:
Modstander: Morsø
Resultat: 0-4-nederlag til Hanstholm

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]