top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 2 Pulje 3

Vanvittige cifre mellem Mejrup og Thisted

Foto: Mejrup GU

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi taber med de vanvittige cifre 11-0 på hjemmebane.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Jeg tror roligt jeg kan sige, at vi alle var meget bedrøvede og opgivende. Vi har aldrig oplevet en lignende røvfuld og uden at vide det, må det være en af de største nederlag i Mejrup GU’s historie i herresenior. Det var på ingen måde sjovt.

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– Jeg er klar over at det kan lyde underligt, men personligt synes jeg at det er det bedste hold vi har mødt i år. Det giver ikke rigtig mening, i forhold til at de har tabt alle kampe inden i går, men jeg tør næsten godt garantere at det hold Thisted havde taget med til Holstebro ikke er det samme hold, der har tabt de første 5 kampe. Jeg synes de havde nogle meget markante profiler med, som uden tvivl var vant til højere niveau.

Vi er cirka halvvejs i forårets kampe. Hvordan vil du vurdere jeres præstationer i den første halvdel?
– Det har været helt katastrofalt. Fra nu af handler det efterhånden bare om at redde æren. Vi har haft et par gode år i Mejrup. Man skal huske på, at det ikke er mere end 2 år siden at vi rendte rundt i serie 2. Vi har lige præcis kunne klare os i Jyllandsserien det sidste år, men i år må vi erkende at det lidt er smuldret for os. Vi vil dog ikke give op endnu. Men en sejr i næste runde, kan vi med lidt held kun have 5 point op til stregen. Der er sket større comebacks end det.