Jyllandsserien 2 Pulje 6

Varde IF-træner: Min filosofi er at målene skal komme fra en bred vifte af spillere

FOTO: Varde Stadion

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham? 
Jeg har ikke haft første træning med mit nye hold endnu, så det aner jeg ikke. Jeg har ikke haft mulighed for at danne mig et indtryk af hver enkelt spiller endnu. Min filosofi er, at målene skal komme fra en bred vifte af spillere på forskellige positioner. Når jeg får lært holdet at kende og sporet mig ind på, hvem der skal udfylde hvilke roller, kan jeg give et mere tydeligt svar.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Jeg må igen være svar skyldig. Jeg har erfaret, at seniorafdelingen er ung og med dygtige spillere, så mon ikke, der er flere, der kan og vil byde sig til. Jeg håber, jeg kan være med til at udvikle de unge spillere og dygtiggøre dem yderligere.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Jeg kan endnu en gang undlade at sætte navn på. Jeg kan sige, at sekseren spiller en vigtig rolle for måden, jeg gerne vil have mig hold til at spille. Det er selvsagt ikke en rolle, der umiddelbart er meget sexet ved. I hvert fald ikke for dem, som vil se mål og lækre detaljer. Men hvis resten af holdet skal lykkedes, er han en nøglespiller, som i andres øjne nemt kan overses.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Det bliver lidt trivielt, men heller ikke her kan jeg nævne en specifik. Jeg er dog fortrøstningsfuld og helt tryg ved, at vi nok skal have en stærk keeper på stregen, når der fløjtes op til kamp.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Jeg ved endnu ikke, om der kommer nye. Skulle der komme nogen nye, er de meget velkomne. For mig som ny træner er der jo rigtig mange nye, og jeg glæder mig til at arbejde med holdet både samlet og individuelt. Det bliver et spændende forår, når vi får lov at komme i gang.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]