Varde IF-træner: Overordnet set var det bestemt godkendt når vi tager den korte opstart med i regnestykket

Foto: Varde Stadion

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Samlet set var det godt at se, at vi helt sikkert er på vej i den rigtige retning. Der er stadig meget arbejde at gøre, men efter weekendens præstation er jeg ikke i tvivl om, det nok skal komme. Af enkeltstående situationer skal nævnes en lækker detalje fra Jesper Thøgersen ved modstanderens mållinje. hvor han fik sin direkte modstander gjort godt rundtosset. Derudover havde Jeppe Aarhus et flot forsøg på frispark, som desværre tog ydersiden af stolpen. Det forsøg havde fortjent bedre.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Overordnet set var det bestemt godkendt, når vi tager den korte opstart med i regnestykket. Det, vi har arbejdet med, fungerede fint, og det, vi ikke har nået omkring endnu, blev også udstillet. I en kort opstart har det været op til mig at prioritere, og det er umuligt at vide, om det var gået anderledes, hvis jeg havde prioriteret på en anden måde. Vi har stadig meget arbejde foran os, men vi rykker os hele tiden.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Vi havde chancer nok til, at vi kunne have vundet sikkert, men det blev lige ved og næsten. Dertil skal nævnes tre-fire rigtig flotte redninger fra deres keeper. Jeg er sikker på, de stemte på ham som kampens spiller.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Det er jo altid svært at udtale sig om, for vinderen har som regel altid ret, og uanset resultat synes jeg, det er sjældent, at to hold er enige om forløbet efterfølgende. Når det så er sagt, så synes jeg, vi spillede bedst og skaber flest chancer. Vi fik desværre ikke omsat det til mål, og så er det jo typisk, at modstanderen scorede. Vi kendte ikke vores besøgelsestid, som klichéen siger.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det var et hårdtarbejdende hold, der kender deres styrker og er gode til at spille på dem. Et fysisk stærkt mandskab, som er gode til at bruge deres fysik, og så var de farlige på standardsituationer.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Der er et stykke vej. Det siger jeg ikke for at lyde negativt, men i en kort opstart har vi ikke kunnet nå mere. Jeg ser rigtig meget potentiale i holdet, og jeg er sikker på, at jo mere vi træner og spiller sammen, jo bedre bliver det. Der er mange knapper at skrue og dreje på endnu.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Vi stemte ikke om det. En del ting er jo stadig anderledes i forhold til corona. Det faktum, at vi ikke kan samles i et omklædningsrum efterfølgende for at runde af, kåre kampes spiller og alt det andet, der følger med, gør, at sådan nogle ting nok bliver glemt eller nedprioriteret. Det er en ting, vi skal huske fremover. Generelt set var jeg positivt stemt over mange af spillerne, og der er tydelige tegn på, at det kan blive rigtig godt.

Seneste kamp:
Modstander: Horsens Freja
Resultat: 0-1-nederlag til Varde

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]