top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

FC Horsens delte med IFSK – Nu venter kampen om byen mod Horsens Freja

Foto: FC Horsens

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af midtugens kamp?
– Vi mødte IFSK på hjemmebane og taber knebent 2-1.

Hvad er din reaktion på opgøret?
– For første gang i sæsonen synes jeg faktisk det er fortjent nok at vi taber. Vi smager vores egen medicin. IFSK får et heldigt første mål som bliver rettet af men det er en flok sympatiske gutter som til tider spiller en gang fornuftigt fodbold og de scorer vel på de 2 chancer de har. Vi mangler lidt held idag for at tingene skal lykkes og rammer blandt andet stolpen. Vi mangler skarphed og får aldrig gang i vores spil og så bliver man straffet i serie 1.

articles banner

I har endnu en kamp i weekenden. Hvem møder I og hvordan ser du mulighederne for en sejr?
– Vi er inde i en periode hvor spillet ikke rigtigt flyder og vi skal arbejdet hårdt for vores resultater. Vi møder Horsens Freja på hjemmebane i et vaskeægte lokalopgør. I lokalopgør er det altid lige og kampen er 50/50 men vi plejer at være skarpe og ville det mere end modstanderen, specielt i de her kampe. Jeg tror vi vinder.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Det er efterhånden et par sæsoner siden vi har mødt Horsens Freja foruden den første kamp i denne pulje men vi kender dem godt og det bliver en god og underholdende kamp.

Hvis du tager et kig på tabellen og det resterende program, hvor ser du så mulighederne for at slutte i sæsonen?
– Trods vores nederlag er vi stadig nr. 1 i puljen halvvejs inde i sæsonen. Dog er alle hold med igen og jeg tror det bliver afgjort i sidste runde – og vi er med helt til det sidste!