Jylland Serie 2 Pulje 20

Vejen følte det var fantastisk at få støvlerne på igen

Vejen Vejen

Hvad tænker du om, at regeringen igen har givet mulighed for, at I kan komme ud at træne?
– Det er de

Hvornår begyndte I?
– Vi startede op tirsdag i sidste uge, den 12/5.

Hvordan var følelsen ved igen at komme på græs?
– Det var fantastisk at få støvlerne på og se drengene igen. Jeg har glædet mig som et lille barn til at komme afsted og spille lidt bold igen – så det var vel på en eller anden måde en forløsning at vi endelig fik lov til at træne. Det er dog lidt ambivalent fordi vi kun må møde op og træne – det er ingen former for socialt samvær i form af hygge eller øl efter træning. Det kommer igen, men det sociale er for mig, en kæmpe del af det at spille seriebold. Øl siger mig naturligvis slet ingen ting.

Hvilke forholdsregler har I taget i klubben for at kunne træne?
– Klubben følger alle retningslinjer og tager alle forholdsregler som skal tages. Så på den front er vi dækket 100 % ind.

Hvad tænker du om de forholdsregler?
– Jeg er glad for at kropskontakt er blevet tilladt igen. Fodbold kan efter min mening ikke spilles uden kropskontakt og det er bare ikke det samme at lave skabelonøvelser og skudtræning igennem hele træningen. Har det dog stadig stramt med, at man ikke tillader samtræning og kampe på amatørniveau – men det er vel mere min personlige stemme frem for fornuftens stemme der taler her.

Hvor ofte skal I træne resten af foråret?
– Vi træner 2 gange  om ugen fremover og jeg ved ikke om der er planer om at stoppe i sommerferien. Folk har holdt pause længe nok og så længe vi kan holde sulten og lysten intakt, så skal vi da bare ud og spille noget bold.

Hvordan vil du beskrive jeres holds form efter den længere pause?
– De fleste folk har passet deres hjemmetræning, så vi står ganske fint og håber på at kunne spille nogle træningskampe snart. Én ting er at grundformen er på plads, men en anden ting er at spillet med bold også skal sidde i skabet. Det gør det ikke efter 2-3 måneders pause – men det skal vi nok komme efter.

Var det overraskende for dig?
– Egentlig ikke. Vi har primært unge folk i truppen og de kæmper alle sammen for at står skarpest muligt når diskotekerne åbner igen. Det kommer ligeledes os til gode som fodboldhold. Vi har kørt nogle interne konkurrencer hvor folk har udfordret hinanden samtidig med at vi har haft en stafet kørende sideløbende med. Så folk er blevet udfordret og motiveret den vej igennem.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.