Jylland Serie 2 Pulje 21

Vejen SF-målmand: Vores spillemæssige udtryk var langt fra godt nok

Vejen Vejen

Synes du, at jeres gameplan lykkedes og hvorfor?
Vi står tilbage efter kampen med tre point på kontoen, men vores spillemæssige udtryk var langt fra godt nok.

Hvad blev afgørende i kampen, og hvorfor blev det udslagsgivende?
At vi scorede på de muligheder, vi fik, og samtidig holdt Oksbøl væk fra mere end den ene scoring, de fik. Kampen var ikke særlig velspillet, og vi kæmper pt. med at finde et solidt udtryk, som vi kan holde i 90 minutter. Det bliver tit og ofte noget værre brandslukning i slutningen af kampene, hvilket ikke er tilfredsstillende.

Blev der lavet nogle flotte detaljer i kampen, som du kan fremhæve?
Joakim Klockmann leverede et rigtig fint indhop igen, igen, og han krydrede det med et brag af et langskud på overliggeren. Den havde fortjent en væsentlig bedre skæbne, men at han så tilmed tilkæmpede sig et straffespark i sekvensen lige bagefter, det var sgu stærkt!

Hvilke positive og negative aspekter kan I tage med fra opgøret?
At vi igen går fra banen som vindere. Det giver en masse selvtillid og tro på egne evner, men vi skal til at steppe op rent spillemæssigt. Jeg føler ikke, vi var i kontrol på noget tidspunkt af kampen, selvom vi burde have været det.

Hvad skal I arbejde på forud for den næste kamp?
Vi skal være bedre til at have bolden og tage temperaturen på kampen. Vi er for febrilske og vil fremad, så snart vi har bolden. Det er jo spændende nok at spille direkte, men det bliver også udmattende for vores midtbane at løfte felt til felt i 90 minutter.

Hvordan synes du, at holdet står efter denne kamp i forhold til form?
Jeg kunne godt tænke mig, at vi byggede på rent konditionelt. Vi har set møre ud i slutningen af de seneste tre kampe, og det skal vi forbedre, hvis vi vil hænge fast i toppen.

Hvordan var opbakningen til kampen?
I forhold til restriktioner, om at man skal være siddende som tilskuer, så var BV Arena okay velbesøgt. Igen synes jeg ,det er dejligt at se Vejen-folk, som tager med og støtter os på udebane. Tro det eller lade være, men det giver os bare lidt ekstra.

Seneste kamp:
Modstander. BV Oksbøl
Resultat: 3-1-sejr til Vejen SF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]