top banner
top banner
top banner
2 Division Pulje 1

VEJGAARD-HOLDLEDER: KLAR FORDEL TIL OS FØR DALUM-KAMP

6107d91fc9a0b04bc044aa7d8c1443bd.jpg 6316

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår afvikles kampen?
– Der venter os en lang udebanetur, da vi skal en tur til Fyn, for at møde Dalum IF i en uhyggelig spændende dyst om vitale point forud for nedrykningsspillet.

Hvordan ser du jeres muligheder for sejr i den kommende kamp?
– Vi tager til Fyn med en dugfrisk hjemmesejr over Kjellerup, og fik derfor tanket selvtillidskontoen op. Derfor drager vi afsted med en stor tro på tingene! Jeg forventer en tæt dyst, og jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne trække os sejrsrigt ud af det opgør.

articles banner

Hvilket kendskab har I til jeres kommende modstander?
– Vi kender Dalum rigtigt godt, og har fra weekend til weekend kunnet konstatere, at deres forår langtfra har været nogen dans på roser, med 5 nederlag ud af 5 mulige. Sådanne resultatmæssige oplevelser sætter sig naturligvis i et fodboldhold, det kan ikke undgås, og det ser som værende en fordel for os. Når det så er sagt, er der på ingen måde plads til at hvile på laurbærene….. Der skal kæmpes til sidste blodsdråbe for at hive de 3 point med hjem til Vejgaard.
Derudover mødte vi dem i efteråret i en kamp som endte 0-0. Ligeledes har vi selvfølgelig set en del video på dem, og føler os godt forberedt på hvad Dalum kommer med.

Hvorfor skal man som tilskuer komme ud for at se jeres kommende kamp?
– Det skal man fordi det bliver et brag af en sidste runde i 2. Divisions grundspil. Der er meget på spil på mange stadions rundt omkring i Danmark, og ikke mindst i Dalum. Dernæst er der fri entré, så du kan komme til god fodbold og i stedet bruge dine hårdttjente skillinger på Fadøl og pølser ! Det kan vi fodboldelskere jo godt lide …..