2 Division Pulje 1

VEJGAARD-HOLDLEDER: SLANGERNE BLIVER KLAR NÅR HILLERØD KOMMER PÅ BESØG

VEJGAARD-HOLDLEDER: SLANGERNE BLIVER KLAR NÅR HILLERØD KOMMER PÅ BESØG

Hvem er jeres kommende modstander?
– Vi møder Hillerød, som er et af de tre suveræne hold i denne pulje, og som  endvidere er i en position hvor de heller ikke skal kigge ned imod nedrykningsstregen. Der er ingen tvivl, om at alle mand skal være ramme dagen på lørdag, hvis vi skal trække os sejrsrigt ud af opgøret.

Hvor og hvornår skal kampen spilles?
–  Kl. 13.00 er der anpfiff Soffy Road, og der sædvanen tro “Slanger på grillen” og kolde fadøl i hannerne. Så der er ingen undskyldninger for ikke at komme på Soffy Road.

Hvordan ser du jeres muligheder for at tage sejren i opgøret?
– Med to nederlag i de sidste to kampe, forventer jeg at det vil være et tændt VB mandskab vi for at se i lørdagens dyst. Det er tid til at vi får snuden tilbage i vindersporet, og selvom vi kommer op imod et godt Hillerød mandskab, så ser jeg stadig mulighederne som værende fornuftige. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke lige så godt kan stå med tre point på lørdag, men det kræver dog at vi yder en helstøbt indsats over hele linjen.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Mit kendskab til Hillerød må jeg tilstå er yderst begrænset, men heldigvis er det trænerne der laver taktikken og ikke mig. Jeg ved de sammen med spillertruppen har set en masse video på Hillerød, og forberedt sig godt frem imod weekendens opgave.

Vi er cirka halvvejs i forårets kampe. Hvordan vil du vurdere jeres præstationer i den første halvdel?
– Vores præstationer har været svingende i foråret, og sådan er realiteterne i vores position som oprykkerhold. Vi har både leveret til UG kryds og slange, og til dumpekarakter. Vi har spillet alt i alt spillet et fornuftigt forår, men vi er langt fra i mål, så derfor hviler vi da heller ikke på laurbærene, men sigter stadig imod at realisere og indfri vores målsætning. Det bliver en sej kamp, og det kommer til at kræve hårdt arbejde og koste blod sved, og tårer !