2 Division Pulje 1

VEJGAARD SKAL TIL HC ANDERSENS FØDEBY

VEJGAARD SKAL TIL HC ANDERSENS FØDEBY

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi drager til “HC Andersens fødeby”, for at møde Dalum IF. Det sker Lørdag kl. 14.00 på Lars R. Jacobsen Park.

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for den/de sidste kampe?
– Vores mål for de sidste to kampe, er at vinde dem. Det vil vi gøre alt for ! Vi vil med andre ord gøre vores for at slutte så højt som muligt i tabellen, så må vi se hvor langt det rækker når vi har spillet den sidste kamp imod Odder.

Hvad gør I kommer til at stå med de 3 point efter den kommende kamp?
– At vi er bedre i begge felter, da det er der fodboldkampene bliver afgjort. Alle mand skal yde, og vi skal sørge for at denne sæson for en positiv afslutning.

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på Jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Parathed og spændingsniveau. Dalum har alt på spil, alt imens vi er reddet, og derfor kommer spændingsniveauet til at spille en rolle. De fleste taler om at vi ikke har noget at spille for, den køber jeg dog ikke. Der er 3 point på spil, ære, tv penge, og ikke mindst pladserne på holdet. Derudover er vi stadig sultne efter sejre….. Men spændingsniveauet skal rammes, og det samme skal det for Dalum. Jeg forventer et hjemmehold som kommer buldrende fra start, men der også en fare for at spændingsniveauet er skruet helt i vejret hos dem, og det skal vi udnytte hvis dette bliver tilfældet. Paratheden skal lyse ud af os i samtlige dueller, og så skal vi gribe de muligheder for.