VEJLE KAMMERATERNE I KLASSIKERBRAG MOD VEJLE FC OM EN PLADS I SERIE 2

serie_ligabold

Et flot efterår er for jeres vedkommende afsluttet med I har sikret jer PLAYOFF-kampe om en oprykningsplads til Serie 2 fra foråret 2020 – hvem skal I møde og hvornår skal kampene afvikles?
Lørdag klokken 14:00 møder vi Vejle Fc. Kampen spilles på Vestre Stadion.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Vejle Fc er et hold bestående af flere gode “holdspillere”. De er godt organiseret og arbejder stenhårdt. De har et stort publikum til deres kampe, som er med til at sætte pres på modstanderen. Så det kræver meget af os, hvis vi skal tage sejren. Jeg tror dog 100% på, at vi som hold har det der skal til for at vinde kampen.

Hvem er “den usynlige profil” på jeres hold, manden der tager de ekstra meter og kan sikre jer sejren?
Vi er et hold bestående af flere individuelle kvaliteter. Så at vælge EN er svær. Tilskuerne skal dog lægge mærke til vores stærke offensive kvaliteter, som vil presse Vejle FC.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
Som tilskuer skal man forvente en rigtig “klassiker”. Kampen skal have en vinder og der vil uden tvivl være nerver for begge hold. Begge hold vil gøre alt for en sejr og det hold som klarer presset bedste kommer også ud med sejren.
Kampen er desuden min tilbagekomst til Vestre, da jeg tidligere har trænet holdet, så det bliver også et gensyn fra min side af.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved sæsonen indtil nu og hvad har været den største negative oplevelse?
Hele året/sæsonen har været en stor succes for Vejle Kammeraterne. Jeg overtog holdet ved årsskiftet med ambitionen om at skabe Vejle bedste seniorafdeling. Det synes jeg vi har skabt! Alle hold i klubben har skabt store resultater og fremtiden ser lys ud for klubben. Den største negative skuffelse har været at vi ikke tog den direkte oprykning pga pointtab mod modstandere som vi burde have gjort bedre mod. Dog var målsætningen top 3 og det har vi indfriet.