Jylland Serie 2 Pulje 24

Vejle Kammeraterne – tilbage i Serie 2 efter ti års fravær

Seriefodbold

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Vi har allerede været i gang, da vi trænede tre gange i december, hvor over 45 forskellige spillere mødte op til vinterbold på vores nye kunstgræsbane. Forhåbentlig er vi i gang fra lørdag 30. januar klokken 15.00 til 17.00, og derefter træner vi hver tirsdag og torsdag fra 19.00 til 21.00 på vores hjemmebane i Vejle Kammeraterne. Nogle uger vil vi også have en ekstra træning om mandagen. Desuden har spillerne fået et fysisk træningsprogram til inspiration, som de er blevet bedt om at bruge. Serie 2 Pulje 24 bliver en dynamitpulje i foråret med hele syv Vejle-hold ud af otte hold og heriblandt fem oprykkere fra Serie 3. Er du interesseret i at træne med i Vejle Kammeraterne og blive en del af en velfungerende seniorafdeling, som har over 60 aktive seniorspillere og hold i Serie 2, 4 og 5, så kontakt cheftræner Sean Møller på 60756886.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Vi skulle være startet 9. januar med den sædvanlige bold, suppe og spillermøde, men indtil videre har vi valgt at udsætte vores opstart til 30. januar. Vi har helt styr på restriktionerne hos os, og vi er omstillingsparate i forhold til at få det bedste ud af det. Situationen er ens for alle klubber, og derfor håber jeg, spillerne forbliver loyale overfor klubben.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Det er min første opstart i klubben, så jeg har ikke de store data at trække på endnu på denne gruppe spillere. Vi er tilbage i Serie 2 efter næsten ti års fravær og jeg har en klar forventning om, at spillerne har den selvdisciplin, der skal til for at stå i den bedste udgave af dem selv. Opstarten vil byde på forskellige fysiske tests, så vi skal nok få et godt billede af spillernes fysiske status. Når vi ikke kan træne sammen som hold, så må vi bruge al vores energi på den fysiske del, indtil vi igen bliver sluppet løs.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Jeg, Sean Møller er nyansat cheftræner for vores førstehold i serie 2 de næste to år. Derudover så er vores fantastiske holdledere ”Styrke” og ”TP” stadig rygraden omkring klubbens bedste hold. Derudover er den rutinerede målmandstræner Kim Barsøe Schou ansat til at tage sig af klubbens målmænd. Og så har vi en samarbejdsaftale med Britt Tambo, som er tilknyttet som massør og sparringspartner på den fysiske del i klubben. Rutinerede Gert Hougaard, som har stor erfaring fra flere klubber på højere niveau, som både træner og sportschef er også ansat i klubben, som sportslig mentor i seniorafdelingen. Og så er Nicolai Viby Mikkelsen og Jesper Berthu Petersen ansvarlige for de øvrige hold i seniorafdelingen, men sammen er vi et stort fælles trænerteam med ansvar for hinanden.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Klubmanden ”Styrke” Jens Jørgen Larsens arbejde i klubben er fuldstændig unikt og hans engagement og støtte mærker man fra første dag, man træder ind i klubben. ”Styrke” har styr på detaljerne, og han sikrer, at spillere og trænere blot skal koncentrere sig om alt indenfor kridtstregerne. Trænere kommer og går, men rigtige klubfolk består. Sådan én er Vejle Kammeraternes Jens Jørgen Larsen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]