Jylland Serie 2 Pulje 18

VI ER STÆRKE, UDTALER TST-TRÆNER

FOTO: tst Fodbold

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Hmm, ja jeg ved det faktisk ikke. Vi er stærke! Ihvertfald hvis vi undgår skader.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Ha ja igen svært at svare på hvem der bliver forårets unge stjerneskud, da vi har en mega ung trup. skal man udpeje en jeg håber på vi får igang, så må det være Frederik Færch. han har haft en svært halvår, og er ikke rigtigt kommet igang efter hans ophold i odder. Jeg tror dog på at han kommer igang, og begynder at holde fokus, så han begynder at lege med bolden igen. Oversete stjerne. Ja vi har sku mange der ligger i den kategori, da der er 18 mand i truppen og hver og en, fylder en rolle både til træning men også kamp. Jeg mener at Mads Damgaard har en utrolig central rolle på holdet. Mads døjer, som alle andre, med skader, men skader eller ej, så er han der altid! mads bidrager til sammenholdet og skaber altid smil omkring sig. ud over at være en dygtig spiller, så skaber han rammerne for at alle har det godt.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi tager altid udgangspunkt i os selv! jeg mener vi er stærke nok til at vi ikke behøver at skulle bruge tid på at ligge taktik ud fra de andre hold. jeg forventer offensiv spændende fodbold, med en masse afleveringer og en satans masse fight på banen!

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer/håber på at vi er skades fri, rykker op, og gutterne får en oplevelse! jeg forventer at jeg er med til at løfte tst’s senior afdeling, og at jeg bidrager til bestyrelsens drømme om at gøre tst lokal igen.