top banner
top banner
top banner

VI MÅ ALDRIG SMIDE EN 3-0 FØRING UDTALER RINGE-TRÆNER EFTER LANGESKOV-KAMP

Foto: Ringe Boldklub
1
x
2

30/03

15:00

Chang

Ringe BK

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Langeskov hos dem og spillede 3-3 (0-3)

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Jeg konstaterer, at vi skal lukke kampen til både 4-0 og 5-0 ved Johan og Jens, eller også til 4-1 ved Rasmus K, vi må slet slet ikke smide en 3-0 føring og da slet ikke indkassere så vanvittige mål, på kæmpe aftale brud og personlige fejl, som var tilfældet. Vi blev for tilfredse, for nonchalant i vores afvikling og mistede fokus de sidste 25 min. og det kostede meget dyrt. Andreas forhindrer i øvrigt et selvmål med en refleks i de døende minutter, som vi kunne nemt være kommet fra Langeskov uden point.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
– Rigtig fin langt hen af vejen, men vi laver til stadighed alt for store personlige fejl defensivt og får ikke omsat kæmpe chancer. Men helt ærligt, hvad kan jeg forvente, vi spiller nærmest med et ungdomshold, et hold der ikke har fået fodbold ind med skeer og der ikke har en naturlig fodbold forståelse rent taktisk individuelt.
Altså skal de først nu til at lære hvad senior fodbold for alvor er, konsekvensen af manglende parathed og hoppen ud af koncept, generelt hvad det kræver at spille med i toppen af serie 1. Min erfaring med K/E og SSV Højfyn er også tydelig- det er sværere at rykke op fra serie 1, end at forblive i AS.., det er min påstand
Så vi får kamp til stregen i vores iver efter at spille med i toppen. Men jeg tror på drengene, vi har en dejlig stor bredde og de har generelt rigtig gode evner, nu skal vi bare lære at vokse fra 20 år til 35 år på 2 mdr., om end vores klare plan er at sætte fuld skrue på i foråret og efteråret skal være en halvsæson, hvor vi ‘bare’ skal holde snor i de øverste hold. Jeg vil gerne rose Langeskov for en ukuelig fighter vilje, de troede på det helt til slut, stærk egenskab. Desuden føler vi os enormt bortdømt, de snupper to klare omstillinger fra os ved at hive i mand og trøje, da vi fører 3-0 og 3-1, man lader ikke fordelen gælde, fløjter prompte frispark men ingen følge straf??  Det kunne have afgjort kampen, for så havde vi spillet 11 vs. 9, efterfølgende igen 11 vs. 10 og det nægter jeg at tro Langeskov var kommet ud af. Desuden sidder Jens stadig klistret op af hegnet bag det ene mål, efter han på et indlæg blev skubbet klart i ryggen inde under mål, kæmpe straffe- no doubt.

Jeg er ærligt ret forundret over, at drengene uge efter uge træner, betaler kontingent, melder afbud til arrangementer osv. og så kan de ikke bare få 50% af det de er berettiget jf fodboldloven. Men imponeret over drengene kan holde hovedet koldt når de i den grad bliver bortdømt, for det blev de, det er stærkt. Tvivlsom og med stor sandsynlighed kamp afgørende dommer indsats, både på banen og på linjen, sammenholdt med vores egne manglende evner til at lukke kampen, vil jeg fremhæve, sammen med Langeskovs fantastiske come-back. Og så er det altid et dejligt sted at komme, i Langeskov har jeg haft mange gode timer.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Vores tilskuere opførte sig super engageret og meget eksemplariske, selvom der blev udvist kæmpe frustration over dommer indsatsen, så var de sober hele vejen og ingen grimme tilråb. Det var ikke det jeg oplevede i starten i Ringe, men der er virkelig kommet en god tone i klubben generelt og det er fedt.
Den modsatte side registrerede jeg ikke