Jyllandsserien 1 Pulje 2

Viby IF-assistenttræner fortæller om en alternativ opstart

Foto: Viby IF

Hvad fokuserer I på i de første træninger efter julepausen?
Det er jo så nemt at sige, at man nu skal have spillerne i form, og at man derfor skal på landevejene en tur de næste fire uger. Vi i Viby skal have det grebet lidt anderledes an nu, da vi netop har mistet vores træner gennem det sidste halve år, og derfor skal vi have kørt en ny ind. Vi har netop lavet en ny aftale med en træner, og da han ikke har været og hilst på spillerne endnu kommer de kommende uger jo mere til at gå med, at han lærer spillerne – og assistenterne og klubben – at kende og bliver tunet ind på den måde Viby meget succesfuldt spillede på i efteråret.

Hvilken form forventer du, at spillerne er i, og hvorfor?
Jeg tror på, at spillerne har passet på sig selv i pausen – både på den ene og på den anden måde. Nogle har helt sikkert holdt sig i gang med løb, mens andre måske mere afventer på opstarten. For øvrigt er opstarten allerede gået i gang med lidt alternativ træning, som helt sikkert giver lidt mere smidighed til spillerne – nemlig med to gange yoga ugentligt.

Forventer du, at humøret er i top efter en lang pause, og hvilken effekt tror du, det vil få på jeres træning?
Spillerne er helt sikkert i godt humør efter pausen og vil gerne i gang. Vi vandt jo ret sikkert vores JS-række (Jylland serien, red.) og skal i foråret så prøve at spille os op i DS (Danmarksserien, red.). Det er en flok glade og sultne spillere, som ser frem til turneringsstarten i slutningen af marts.

Hvilken tilstand er jeres træningsbane i, og har det noget at sige i forhold til jeres træning?
Vi har en forholdsvist ny kunststofbane, som andre klubber helt sikkert gerne ville overtage.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED