København Serie 2 Pulje 4

VLI-spiller: Det er jo nærmest en sekspointskamp

Foto: Fodbold

 

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer helt klart en sejr. Senest vi mødte Kløvermarkens FB i foråret 2020 tabte vi 1-2 på en knoldet bane på Amager. Vi havde chancer til mere, og denne gang har vi en stærkere trup. Vi spiller hjemme på kunstgræsset i Frederiksberg Idrætspark, og vi er sultne efter tre point.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Personligt har jeg tjekket deres seneste resultat. Et klart nederlag til Nørrebro FF, som vi spillede lige op med 2. påskedag. Og så kan jeg se, at deres træner var meget utilfreds med den kamp her på LigaBold. Men ellers kigger vi mest på vores eget spil, og hvor vi kan forbedre os.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg kan ikke udråbe nogen favorit. Der er spillet alt for få kampe til at gøre det, og der er for mange ubekendte.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vi skal turde være mere i boldbesiddelse, og vi skal finde bedre løsninger i opspillet, end vi gjorde i den seneste weekend. Og så skal vi generelt hæve koncentrations- og tændingsniveauet allerede fra første fløjt.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Det er svært at spå om. Vi har det med at spille både målrige kampe og kampe med stillingskrige. Men hvis vi først får hul på bylden, så kan vi score mange mål.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Det er jo nærmest en sekspointskamp. Vi ligger med 12 point og KFB har 16 point, så vi kan med en sejr bide os fast i midterfeltet af rækken og slå et fornuftigt hul til bunden.

Hvordan står I fysisk som hold?
Der er ikke nogle skader af betydning, og generelt er vi i god fysisk forfatning. Vi viste i første kamp, at vi kan blive ved med at løbe og fighte i alle 90 minutter, så jeg er meget fortrøstningsfuld, hvad det angår.

Kommende kamp:
Modstander: Kløvermarkens FB
Kampsted: Frederiksberg Idrætspark
Dato & klokkeslæt: Fredag 9. april klokken 18.30

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]