VM 2022 grupper og Danmarks gruppe i VM 2022

pexels-pixabay-262506

Danmark har kvalificeret sig til VM i fodbold 2022 og er kommet i gruppe D, hvor de skal møde Frankrig, Australien og Tunesien i kampen om at komme videre til play-off kampene. 

Der er mange spændende grupper i VM 2022. Dette betyder, at det bliver spændende at følge gruppespillet og se, hvilke lande der kommer videre fra gruppespillet, samt hvilke lande som bliver slået ud fra start.

Derfor bør du følge med i gruppespillet til VM 2022

VM i fodbold bliver afholdt hvert fjerde år, og derfor er det allerede nu tid til at begynde at forberede sig på VM i Qatar 2022. Selvom det virker lang tid endnu, så går tiden hurtigere, end man lige tror, og inden man ved af det, så fløjtes gruppespillet i gang. 

Derfor bør man allerede nu begynde at følge med i de forskellige landes kampe, samt danne sig et overblik over VM fodbold 2022 grupper. På den måde kan man også se, hvilke spillere der er på vej frem, og hvem der er på vej nedad. 

Dette kan have stor betydning for ens egen viden om fodbold generelt, men også for ens viden om de enkelte hold. Nogle gange sker der nemlig store forandringer fra ét VM til et andet, især når det kommer til spillermaterialet.

Hvad sker der efter gruppespillet til VM 2022?

Gruppespillet finder sted fra d. 21. november til 18. december 2022, hvor der spilles 48 kampe fordelt på 8 grupper à fire hold. De to bedst placerede hold fra hver gruppe går videre til knockout-runden, som består af ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og finalen.

Alt du bør vide om VM 2022

VM 2022 bliver afholdt i Qatar, og det er første gang, at et VM afholdes i Mellemøsten. Dette har givet en del kontroverser, da der er rejst spørgsmålstegn ved, om det er fair overfor de andre lande at have VM i Qatar. Derudover har der også været kritik af forholdene for arbejderne på byggerierne til VM. 

Det er dog ikke kun kontroverser, der har været forbundet med VM 2022. Qatar har nemlig lovet at gøre brug af teknologi til at gøre VM til verdens første CO2-neutral mesterskab. Dette skal blandt andet ske ved hjælp af solenergi og energieffektive bygninger. 

Derudover vil man også bruge affaldsvarme fra flyvepladsen til at varme op til stadionerne under VM. På den måde håber man altså at gøre brug af grøn teknologi, for at reducere CO2-udledningen fra VM 2022.