Danmarksserien Pulje 2

Vordingborg IF-træner inden svært opgør: Vi smider os bestemt ikke uden kamp

Vordingborg-flag – Foto – Vordingborg IF

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg har fire klare favoritter til oprykningsspillet, og jeg forudser Herlev og LSF til at komme i den helt tætte kamp mod Karlslunde fra den anden kreds, når de to oprykkere skal findes. Jeg synes, Herlev har et virkelig stærkt setup og en voldsom bred klassetrup, der er godt gearet, så vi er forberedte på, at det bliver uhyggeligt svært. Jeg har af gode grunde ikke set dem længe, men deres resultater taler for sig selv, så vi er godt klar over, at det bliver umanerlig svært, men det er det jo rigtig tit, og vi smider os bestemt ikke uden kamp.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi kan jo ikke se hinanden, men jeg kender jo en del til Bo og Skov, og så kan jeg jo se på forstærkningerne og både startere og bænk, at de er forberedte på den her hektiske forårssæson, men vi arbejder primært på os selv lige nu, hvor vi jo ikke er i nærheden af de fleste truppers bredde, så vi vurderer hele tiden på, hvem der er klar og så videre, så der starter vi.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Haha, vi er kæmpe favoritter. Ahr, så skulle jeg vist lade mig indlægge på Oringe i Vordingborg og få lidt hjælp, men dermed er det da ikke sagt, at vi ikke går efter at vinde, for det gør vi.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Alt, plus det løse.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Tror, det kan blive lidt af det hele, men starten bliver jo voldsomt vigtig, og så må vi også bare være ærlige at sige, at det også afhænger af, hvem vi har klar, for lige nu skal da have repareret en ret stor portion spillere.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Vi kigger hele tiden en kamp ad gangen, for vi ligger der, hvor vi stort set kun kan kigge opad, så det er det, som vi gør.

Hvordan står I fysisk som hold?
Tja, vi er stadig ramt markant, men det er de fleste vel ret beset.

Kommende kamp:
Modstander: Herlev
Kampsted: Herlev
Dato & klokkeslæt: Lørdag 10. april klokken 14

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]