Zanka og Lindegaard investerer i B93

d0a9a3d0-7f65-4ecc-a7e4-09ac6f12d787ligabold.dk-2

Du kan også investere i fodboldklubber

Uanset om du ønsker at investere i en 2. Divisionsklub, eller du foretrækker at investere i ETF, har du frie tøjler til at gøre det. Der findes investeringsmuligheder, som passer alle og enhver. Det handler blot om at du læser op på hvad der passer dig bedst.

 

Fx kan det være at du ikke har meget tid eller lyst til at følge virksomheder tæt i forbindelse med aktieinvestering. I det tilfælde kan ETF måske være mere interessant for dig. Modsat kan det også være at du foretrækker at klare de fleste af tingene selv, og i det tilfælde kan det være at du vil have det bedre med at investere i ETF frem for aktier.

 

Zanka har investeret i B.93

Flere kendte ansigter har valg at investere i B.93, som spiller i den danske 2. Division. Den danske landsholdsspiller Mathias “Zanka” Jørgensen har blandt andet investeret i B.93. Den danske fodboldspiller har blandt andet udtalt at i og med at B.93 er hans barndomsklub var det nemt for ham at tilslutte sig et netværk med navnet ”93. Global”.

 

Zanka ønsker at give tilbage til en fodboldklub, som har givet ham utroligt meget. Opgaven er blandt andet at løfte økonomien, og skabe et grundlag, som kan bidrage til at 2. divisionsklubben kan fortsætte med at uddanne fodboldspillere i velkomment miljø. Anders Lindegaard, som også er en verdensberømt dansk fodboldspiller, har også valgt at investere og blive en del af netværket 93. Global.

 

Helt tilbage i 2010 udtalte sportsøkonom Troels Troelsen fra CBS at B93 ville være en bedre investering i Brøndby IF. Troelsen pegede netop på mulighederne for at danne et godt fundament, som Zanka nu også nævner et årti senere.

 

De har investeret i Kolding IF

I en anden ende af landet har flere berømte danskere valgt en anden 2. divisions fodboldklub. Her er der tale om Kolding IF Fodbold ApS. Måske er det ikke meget kendte navne i hele Danmark, men det er folk, der har godt styr på økonomi.

 

Blandt andet har Kim Hyldal, som ejer modefirmaet Mos Mosh, valgt at investere i Kolding IF Fodbold ApS. Lars Terkelsen, der ejer handelsvirksomheden Sonlac, har også valgt at kaste penge i fodboldklubben.

 

Investeringer i andre klubber i 2. Divisionen

Ud over B.93 og Kolding IF, vil du sikkert finde endnu flere eksempler på kendte investorer hos danske fodboldklubber. I langt de fleste tilfælde har investorerne en større eller mindre forbindelsen til den virksomhed, som de investerer i.

 

Netop det kan du bruge som inspiration, når du vælger at investere. Der er mange muligheder, og hvis du ønsker en mere simpel løsning, kan du med fordel overveje ETF. Det er et foretrukket valg af mange mænd og kvinder, som måske ikke har tid til eller interesse i at læse op om virksomhedsøkonomi, nyheder og andre afgørende faktorer for aktieinvestering.